Wigilia firmowa

Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas spędzany z rodziną, ale warto też znaleźć moment na świętowanie w gronie współpracowników.

Wigilia firmowa w Ziołowej Dolinie, to zapach choinki i wigilijnych potraw, przy pięknie nakrytym stole, które pozwolą na zacieśnianie więzi pomiędzy współpracownikami.

Zapraszamy do organizacji przyjęcia wigilijnego w naszej restauracji.

Specjalnie na ten czas przygotowaliśmy dla Państwa ofertę firmowego spotkania z pracownikami.

Do wyboru mamy cztery propozycje cenowe, różniące się  czasem trwania przyjęcia oraz ilością serwowanych potraw.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertami.

MENU

 


Zupa  (serwowana, jedna do wyboru):

Tradycyjny barszcz czerwony z grzybowymi kołdunami

Krem z leśnych grzybów z kwaśną śmietaną

 

Danie główne (serwowane, jedno do wyboru):

Dzwonka karpia jeziornego w złocistej panierce z migdałami na puree ziemniaczano-chrzanowym z marynowaną marchwią i nutą kolendry

Pieczony filet sandacza w lekkim sosie porowo-śmietanowym na puree ziemniaczanym, ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i cebulą Red Baron

 

Deser:

Domowa szarlotka z sosem cynamonowym

 

Zimne przekąski (na stołach):

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Ryba po grecku

 

Napoje:

Kawa, herbata, kompot z suszu, napoje gazowane i niegazowane

 

Bufet słodki:

Piernik i domowy makowiec

 

Czas trwania przyjęcia do 2 godzin

Koszt 120 zł netto / osoba

MENU

 


Zupa  (serwowana, jedna do wyboru):

Tradycyjny barszcz czerwony z grzybowymi kołdunami

Krem z leśnych grzybów z kwaśną śmietaną

 

Danie główne (serwowane, jedno do wyboru):

Dzwonka karpia jeziornego w złocistej panierce z migdałami na puree ziemniaczano-chrzanowym z marynowaną marchwią i nutą kolendry

Pieczony filet sandacza w lekkim sosie porowo-śmietanowym na puree ziemniaczanym, ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i cebulą Red Baron

 

Deser:

Domowa szarlotka z sosem cynamonowym

 

Zimne przekąski (na stołach):

Tradycyjny śledź w zaprawie korzennej z cebulą, korniszonem i szczypiorkiem

Strudel nadziewany rybą i kapustą kiszoną

Rolada szpinakowa z musem śmietankowym i wędzonym łososiem

Sałatka z pieczonych buraków i matiasa w sosie majonezowy-musztardowym

Sałatka jarzynowa

Ryba po grecku

 

Dodatkowe danie gorące (serwowane podczas uroczystości):

Gołąbki z kaszą gryczaną i warzywami w sosie pomidorowym

 

Napoje:

Kawa, herbata, kompot z suszu, napoje gazowane i niegazowane

 

Bufet słodki:

Piernik i domowy makowiec

 

Czas trwania przyjęcia do 4 godzin

Koszt 160 zł netto / osoba

MENU

 


Zupa  (serwowana, jedna do wyboru):

Zupa grzybowa z łazankami

Krem z leśnych grzybów z kwaśną śmietaną

 

Danie główne (serwowane, jedno do wyboru):

Dzwonka karpia jeziornego w złocistej panierce z migdałami na puree ziemniaczano-chrzanowym z marynowaną marchwią i nutą kolendry

Pieczony filet sandacza w lekkim sosie porowo-śmietanowym na puree ziemniaczanym, ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i cebulą Red Baron

 

Deser:

Mus z mascarpone i masy makowej z kruszoną bezą i sosem malinowym

Domowa szarlotka z sosem cynamonowym

 

Zimne przekąski (na stołach):

Tradycyjny śledź w zaprawie korzennej z cebulą, korniszonem i szczypiorkiem

Strudel nadziewany rybą i kapustą kiszoną

Rolada szpinakowa z musem śmietankowym i wędzonym łososiem

Sałatka z pieczonych buraków i matiasa w sosie majonezowy-musztardowym

Sałatka jarzynowa

Ryba po grecku

 

Dodatkowe danie gorące (serwowane podczas uroczystości):

Pierogi z kapustą i grzybami okraszone masłem i cebulą

Tradycyjny barszcz czerwony z grzybowym krokiecikiem

 

Napoje:

Kawa, herbata, kompot z suszu, napoje gazowane i niegazowane

 

Bufet słodki:

Piernik i domowy makowiec

 

Czas trwania przyjęcia do 6 godzin

Koszt 180 zł netto / osoba

W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt.  Nasz personel zawsze i chętnie odpowie na Państwa pytania.

kontakt@ziolowa-dolina.pl

+48 89 5239063

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!