Andrzejki

Bal Andrzejkowy z zespołem muzycznym na sali głównej

 

*** 30.11.2018 godz. 19:00 – 4:00 ***

 

W naszym pensjonacie, położonym wśród urokliwych lasów warmińskich, oddalonym od zgiełku miasta, będą mogli Państwo w wyjątkowy sposób spędzić wieczór andrzejkowyGwarantujemy Państwu fantastyczną zabawę. Całą imprezę tradycyjnie poprowadzi Artur Jaworski – Zespół „HIT”. W programie przewidziane są wyśmienite posiłki z naszej kuchni, wróżby oraz konkursy z nagrodami i tańce do rana. Jako gość specjalny wystąpi wróżka Wioletta, która podczas imprezy będzie wróżyć Państwu z kart. W menu przewidziana jest przystawka, danie główne,  zimne przekąski, dania gorące podczas przyjęcia, gorące i zimne napoje oraz ciasta i owoce. Alkohol dostarczany jest we własnym zakresie przez każdego z uczestników zabawy.

Koszt wynosi 150zł od osoby.

Dla Gości spoza okolic Olsztyna, przygotowaliśmy noclegi ze śniadaniem w atrakcyjnej cenie  65zł od osoby.

Bal Andrzejkowy z Dj-em na sali kominkowej

WSZYSTKIE MIEJSCA WYPRZEDANE

Na naszej mniejszej sali przygotowaliśmy ofertę wieczoru andrzejkowego poprowadzonego przez doświadczonego DJ-a. Impreza przewidziana jest na 40 osób. Szczególnie polecamy zarezerwowanie całej sali dla jednej grupy, co pozwala zorganizować niezapomnianą imprezę andrzejkową w kameralnych warunkach oraz w gronie znajomych, bez przypadkowych osób. W menu podobnie jak na dużej sali będą ciepłe oraz gorące dania, zimne przystawki, napoje zimne i gorące oraz ciasta i owoce.

Koszt wynosi 120zł od osoby.

Nocleg ze śniadaniem – 65zł od osoby.

Menu Andrzejkowe

PRZYSTAWKA

Chrupiące rożki z grillowanym kurczakiem w sosie czosnkowym z sałatą lollo

 

ZUPA (serwowana)

Krem dyniowy z nutą pomarańczy i aromatycznego chilli

 

DANIE GŁÓWNE (serwowane)

Medalion z polędwiczki wieprzowej w sosie pieprzowym na salsie ze świeżego pomidora i ogórka z zapiekanką gratin

 

DESER (serwowany)

Pudding z chia na musie pomarańczowo-imbirowym

 

ZIMNE PRZEKĄSKI (półmiski na stołach)

Deska mięs pieczonych marynowanych w świeżych ziołach ( schab, boczek , szynka )

Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim z boczkiem wędzonym i grzybami

Tatar wołowy

Bruschetta w trzech smakach

Śledź w dwóch smakach – z cebulą , olejem i młodym koprem oraz pomidorami z chilli i warzywami z kawiorem

Lekko opiekany marynowany dziki łosoś z salsą warzywną

Sałatka z wątróbką i boczkiem w dresingu gruszkowym

Sałatka grecka z serem typu Feta

 

DANIA GORĄCE (bufet)

Podudzia kurczaka w sosie imbirowo-pomarańczowym

Pieczony pstrąg łososiowy na salsie warzywnej z cieciorką

Rumsztyk wieprzowy na konfiturze z czerwonej cebuli i tymianku

Chrupiące ravioli z serem i szpinakiem

Pieczone ziemniaki

Warzywa z pary

Ryż pilaw

 

DODATKOWO:

Kawa i herbata

Napoje gazowane i niegazowane

Woda z miętą i cytryną

Ciasta domowe

Owoce

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt, nasi pracownicy dołożą wszelkich starań, by wyczerpująco, odpowiedzieć na wszystkie Państwa pytania.